Data publikacji: 2021-03-02Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Nowe zadanie linii lotniczych: szczepionki zamiast pasażerów?Kategoria: Gospodarka, BIZNESZamykanie międzynarodowego ruchu lotniczego, odwoływanie kolejnych lot�
Informacja dla mediówLegia Warszawa przedłuża umowę strategicznego partnerstwa z PepsiCoWarszawa, 19 stycznia 2021 r.Legia Warszawa przedłużyła umowę partnerską z PepsiCo, jednym z największych na świecie producentów nap
Data publikacji: 2021-02-11Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Aplikacja POLOmarket kolejny raz w finale Mobile Trends AwardsKategoria: Firma, BIZNESDrugi rok z rzędu aplikacja POLOmarket otrzymała nominację do nagrody Mobile
Boom na fotowoltaikę od kilku lat trwa w całej Europie. Szacuje się, że w Polsce do 2025 roku będzie zainstalowanych ponad 420 tys. ton paneli. Z uwagi na to, że ich średnia żywotność wynosi 20–30 lat, już w
Zatłoczenie stadionu, rozgrywka w miejscach o wyższej stopie bezrobocia i kiepskie wyniki drużyny gospodarzy – to czynniki, które wpływają na nasilenie aspołecznych i agresywnych zachowań podcza
Data publikacji: 2021-03-02Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Premiera IV etapu osiedla Rodzinne PodolanyKategoria: Nieruchomości, BIZNESOsiedle Rodzinne Podolany przy ulicy Heleny Rzepeckiej w Poznaniu powiększa się o kolej
W ciągu ostatniej dekady w UE udało się ograniczyć zapotrzebowanie na energię w budownictwie o 14 proc., ale wciąż odpowiada ona za 40 proc. całkowitego zużycia, a co za tym idzie także za 35 proc. emisji gaz&
Jak wynika z badań przeprowadzonych przez Stowarzyszenie AntiFraud, nawet 2/3 polskich firm w ciągu ostatnich 10 lat swojej działalności zetknęło się z przestępstwem gospodarczym. Co czwarta zadeklarowała,
Kraków, 29 października 2019 r. Informacja prasowaRozwój pracowników jest naszą siłą!Konieczność podnoszenia kwalifikacji podyktowana zmieniającymi się wymaganiami klientów to motor napędowy szkoleń i indywidualnego po
– Nie wyobrażamy sobie świąt Bożego Narodzenia bez śledzia na wigilijnym stole, ale dobrze pomyśleć nie tylko o swoich przyzwyczajeniach kulinarnych, ale również o tym,