Data publikacji: 2021-02-17Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Co zapewni przedsiębiorcom energię i ciepło za kilka lat?Kategoria: Energetyka, BIZNESPolska gospodarka nie jest jednak gotowa, zarówno od strony technicznej jak
Jeszcze kilka lat temu rokowania w SMA były niekorzystne. Zmieniło je uruchomienie w styczniu 2019 roku modelowego programu lekowego B.102, w którym pacjenci otrzymali pierwszą na świecie terapię – nus
Data publikacji: 2021-03-04Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Live Motion Games rozpoczyna Ofertę Publiczną Akcji o wartości 4,7 mln złKategoria: Giełda, BIZNESLive Motion Games – producent gier wideo na PC, rozpoczyna P
Bezpieczny Pesel – jak ochronić swoje dane?Obserwując internetowe zapytania w wyszukiwarce można zauważyć, że wiele osób jest zainteresowanych tematem ochrony danych osobowych. Temat jest istotny zwłaszcza teraz, w czasie ep
Data publikacji: 2021-03-11Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Banki chcą przyspieszyć z digitalizacją, ale łatwo nie będzieKategoria: Finanse, BIZNESZ najnowszego raportu Deloitte wynika, że 48 proc. banków na świecie w
Data publikacji: 2021-02-16Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Nowość od Edimax – ekranowe, płaskie kable siecioweKategoria: IT i technologie, BIZNESZnana i ceniona na rynku firma Edimax wprowadza do sprzedaży nowe pł
Bitcoin staje się coraz bardziej popularną opcją płatności wśród wielu firm. Sieci fast foodów czy duże firmy technologiczne już wybierają kryptowaluty. Elon Musk niedawno ogłosił, że również Tesla b�
Ponad 90 proc. Polek i Polaków popiera funkcjonowanie systemu kaucyjnego. 86 proc. oczekuje też, że rząd wprowadzi system depozytowy na opakowania jednorazowe jak najszybciej – wynika z sierpniowego bada
Informacja prasowa, Kwiecień 2018Jak sztuczna inteligencja może zmienić naszą rzeczywistość?– Znamy zwycięzców globalnego konkursu online, organizowanego przez NVIDIA i ChallengeRocket.com.Wyzwanie NVIDIA® Jetson™ Devel
Regularne spożywanie orzechów może zmniejszyć ryzyko depresji. Do takich wniosków doszli naukowcy, którzy przeanalizowali dane dotyczące dużej grupy dorosłych Brytyjczyków. U tych, którzy jedli